DäckhotellSäkrast däckförvaring i Kristianstad hittar du hos AutoPulsen. Förvara i ett av våra däckhotell, det är både bekvämt och håller däcken i bra kondition.

Att skicka iväg sina däck på semester och vila, det är bra mycket klokare än det låter! När däcken inte används, måste de ju förvaras. Och dina däck mår allra bäst av ett vara i ett däckhotell med rätt temperatur, med lämplig luftfuktighet, i skydd från solen och befriade från olja, bensin och diesel.

Bekvämt och försäkring ingår.
Allra bekvämast är att överlåta det hela till oss. Förvara på våra däckhotell, så slipper du tunga lyft, smuts och du sparar lagringsutrymme.

Dina däck är försäkrade under magasineringen, och skulle något inträffa står vi också för självrisken. I våra hotellpaket Silver och Guld ingår dessutom tvätt och kontroll av mönsterdjup, lufttryck och eventuella skador.

Visste du förresten att det är förbjudet enligt lag att ha däckförvaring i källare eller vindsutrymme om man bor i lägenhet?

Skulle du fråga dina däck, är vi säkra på att de hellre bor på hotell. Kontakta oss, så kan vi berätta mer!

Våra Paket


Däckhotell Guld: Lagring + hjultvätt + balansering + försäkring.
Däckhotell Silver: Lagring + hjultvätt + försäkring.
Däckhotell Brons: Lagring + försäkring.

Hotellpaketen avser fyra hjul till personvagn. Har du en SUV eller 4x4, c-däck, däck till lätta lastbilar och transportfordon tillkommer viss avgift.